Onze diensten, waar kunnen wij jou mee helpen?

 

Webdesign

AFDM helpt ondernemers aan een website die werkt aan het behalen van jouw doelstellingen. Je website is vaak het eerste contact tussen jouw bedrijf en de potentiële klant, en goede indruk maak je maar één keer. Wij helpen om het verhaal achter jouw onderneming helder te krijgen, zodat geïnteresseerden weten waarom ze moeten kiezen voor jou.

Copywriting

Pakkende teksten schrijven, hoe pak je dat aan? Copywriting is een vak apart, een mooie visuele website spreekt aan, maar teksten zorgen ervoor dat het verhaal gaat leven, bij jouw toekomstige klant en doelgroep in het algemeen. AFDM helpt jou graag in dit proces. 

Hosting &
Onderhoud

Alles onder één dak is een voordeel voor zowel jou als voor ons. Als wij een website gemaakt hebben hosten we deze dan graag zelf. Als er dan eens een stroring zou zijn kunnen we je direct helpen. Ook voor het onderhoud van je website en de backups is het van grote waarde om de hosting bij AFDM onder gebracht te hebben, het werkt gewoon vele malen sneller. 

Onze overtuiging
“Een goede website bestaat uit solide techniek en een oogstrelend design maar bovenal moet deze bijdragen aan het succes van je onderneming, in de vorm van afspraken, leads of directe omzet”.  

Betaalbaar en zo terugverdiend 
Met de focus op jouw doelstellingen en onze ervaring in online marketing helpen wij jouw aan een online machientje dat 24/7 voor je werkt. Zelfs als jij lekker ligt te slapen wordt die nachtelijke bezoeker jouw volgende klant.

Waar kan AFDM jou mee helpen?
Nou, we ontwikkelen dus websites. Eventueel schrijven we pakkende webteksten. We richten de website in volgens de laatste online marketing inzichten, en kunnen je helpen aan een online marketing strategie. We verzorgen de hosting, het onderhoud en de back-ups van je website.